Ми у Facebook
13.03.2013, 16:40

На Рівненщині облаштовують спортмайданчики

У Рівненській області продовжують облаштовувати спортмайданчики. На сьогодні триває їх інвентаризація.
Водночас особливу увагу приділятимуть спортивним майданчикам, що знаходяться на території шкіл та дитячих садків, розповів заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Так, при навчальних закладах Рівненщині є і тенісні корти, і футбольні поля, і майданчики з тренажерним обладнанням. Загалом же, за попередніми даними, із понад 1500 існуючих ремонту потребують 314, повідомили з прес-служби РОДА.

А вже у квітні в області стартує традиційний місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». У його рамках наводитимуть лад на усіх спортивних майданчиках краю, які знаходяться не лишень при школах, а й у парках, скверах та інших місцях масового відпочинку. На це залучатимуть і кошти місцевих бюджетів, і спонсорські гроші.

Нагадаємо, торік під час акції на Рівненщині вдалося упорядкувати більше тисячі спортмайданчиків. Із них 768 – на території навчальних закладів. Власне, у такому ж напрямі працюватимуть і цьогоріч. Адже незадовільне здоров’я школярів – проблема, яка стосується майже двох третин підлітків в Україні. Профілактика захворювань, у тому числі через заняття спортом відіграє важливу роль. Тож вирішення цього питання передбачене в нових соціальних ініціативах Президента України.





На правах реклами