Ми у Facebook
21.03.2013, 07:55

На Рівненщині водій автомобіля уникнув ДТП, зупинивши локомотив

У 46-річного водія несподівано застряг автомобіль на залізничному переїзді "Милячі-Удрицьк", що в Дубровицькому районі Рівненської області.
Чоловік з приятелем їхав по справах у сусіднє село. Вони саме переїжджали іномаркою через колії та раптом забуксували просто посеред дороги. Водій пробував вирулити, але марно – автомобіль ніяк не міг рушити з місця. У цей момент за кілька сотень метрів з'явився вантажний потяг.

"Колія була засніжена, бо перед тим в області випали рясні опади. Іномарка "Рено" потрапила у сніговий замет і вже не могла виїхати звідти, буксувала", - розповідає старший інспектор Світлана Марко з прес-служби обласного відділу ДАІ.

"На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих. Пасажир автівки швидко зорієнтувався – він вискочив з салону і вибіг на колію перед потягом. Чоловік біг назустріч локомотиву і махав руками, щоб той зупинився".

Машиніст побачив попереду людину і зміг вчасно загальмувати. Наїзду на іномарку вдалося уникнути – вантажний потяг зупинився неподалік.

"Тоді заспокоєний пасажир повернувся і разом з водієм вони таки виштовхали автомобіль із снігової пастки. Коли чоловіки минули переїзд, склад рушив далі уже без проблем", - додає Світлана Марко.

Через неочікувану пригоду на колії потяг простояв 13 хвилин. Затримки руху інших поїздів не було.





На правах реклами