Ми у Facebook
25.03.2013, 18:05

Шторм на Азовському морі: двометрові хвилі затопили пляжі [+Відео]

Під час шторму на вихідних, 23-24 березня, висота морської хвилі на Азовському узбережжі сягала двох метрів. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зокрема на відео, знятому очевидцем, можна побачити, як море затопило сходи, що ведуть до пляжів, а з бурхливої води видніються пляжні парасольки.



"Певною мірою нас врятував західний вітер: якби він був південного напрямку, то все узбережжя було затоплено. Але підйому рівня води уникнути не вдалося, внаслідок чого вода "підійшла" до селища, подтопивши крайні будинки. Те ж не оминуло деякі пансіонати, розташовані на березі і не укріплені дамбами", - розповів начальник рятувальної станції с. Сєдове Павло Попов.

Про шторм всі екстрені служби міста і прилеглих районів були оповіщені заздалегідь.

Рівненщину знову штормитиме

"У готовність була приведена техніка, повідомлений особовий склад, але, на щастя, обійшлося без серйозних стихійних лих, реєструвалися лише поодинокі випадки відключення електроенергії", - повідомив заступник начальника МНС Першотравневого району Віктор Чайковський.

Аеропорти та торговельні порти в Україні працюють у штатному режимі

Менше стихія пошкодила Новоазовський район. За інформацією начальника МНС Новоазовського району Андрія Здора, в чотирьох селах і Новоазовську через сильний вітер дерева падали на електропроводи, тим самим знеструмлюючи житлові будинки та об'єкти.





На правах реклами