Ми у Facebook
01.04.2013, 10:02

Ештон Катчер побував у Рівному? [+Фото]

Нещодавно досить відомий американський актор та улюбленець жінок Ештон Катчер був помічений у Рівному.
Щоб не викликати зайвої уваги, яка, очевидно, йому вже остогидла, і нормально відпочити, він таємно прибув в Рівне і трішки загримувався.

Наївний! Він думав, що його ніхто не впізнає… Але куди дінеш гренадерський зріст, статуру та гордий знайомий профіль!?

Хоча це йому майже вдалось, оскільки мало хто очікував появу такої знаменитості в нашому місті і майже ніхто не звернув на нього уваги.

Загримувався Ештон під… ляльковода в жіночому костюмі і прийшов на святкування Масляної в центральному парку нашого міста. При цьому його підвело знання нашого клімату та погоди (а тут йому не тепла Каліфорнія!), і тому він прийшов в легеньких літніх туфлях та шкарпетках. На снігу та й ще в мороз це виглядало досить кумедно і привертало численні здивовані погляди.





Актор із задоволенням позував і фотографувався з відвідувачами гуляння на Масляній. Але тільки у масці-ляльці. З невідомою напарницею (точно не Демі Мур, хоча за зростом і віком підходила) вони грали двох «заклятих» подруг-кумоньок. Актору дістався образ пишнощокої та рум’яної куми з модними «накачаними» губами.





А зазвичай Ештон звик позувати в такому вигляді:



Проте, коли він знімав маску, Ештона Катчера можна було впізнати:





Хоча, можливо, це все ж був і не Ештон Катчер, а якийсь наш актор, наприклад, якийсь Антін Кучер з лялькового театру. Але дуже схожий на знаменитість!

Доброго Вам настрою та з 1 квітня!





На правах реклами