Ми у Facebook
05.04.2013, 08:21

На Рівненщині міліціонери затримали серійного грабіжника

Працівники Дубенського міськвідділу затримали чоловіка, який за два дні пограбував трьох людей. Уже за добу після скоєння злочинів міліціонери вийшли на слід зловмисника.
Про це "ГАЗЕТІ" повідомила Євгенія КУНДЕУС з Дубенського МВ УМВС.

До Дубенського міськвідділу надійшла заява від 47-річного чоловіка з села Мирогоща Дубенського району, що невідомий чоловік його пограбував. Вкрав мобільний телефон та двадцять гривень.

Наступного дня до правоохоронців звернулись ще двоє людей з районного центру з повідомленнями про пограбування. У жінки зловмисник вирвав з рук сумку, а от у 51-річного чоловіка невідомий, застосувавши силу, забрав ювелірні вироби та барсетку з документами.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили особу грабіжника. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Чоловік раніше судимий за розбій. Тоді його засудили до умовного терміну. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Дубенського МВ.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.





На правах реклами