Ми у Facebook
18.04.2013, 11:42

Майже 300 людей вийшли на суботник від "ПриватБанку" [На правах реклами]

Проведення весняного суботника стало доброю традицією, започаткованою "ПриватБанком" 15 років тому. Кожної другої суботи квітня сотні працівників "ПриватБанку" з граблями та лопатами виходять на прибирання зелених територій.
Цього року у Рівному "ПриватБанк" привів до ладу паркову зону поблизу Басівкутського озера. Кілька сотень небайдужих людей, "озброївшись" перчатками, сміттєвими пакетами, граблями, мітлами й лопатами, підмітали доріжки, згрібали осіннє листя та прибирали сміття.

— Я щороку приходжу на такі суботники, — розповідає працівниця "ПриватБанку" Ірина Герасимчук. — Сьогодні приїхали до озера Басів Кут. Нас приїхало багато, тому прибирати неважко. Та й справа корисна, адже ми ж самі прийдемо сюди гуляти та відпочивати.

На суботниках "ПриватБанку" працюють усі — від рядового співробітника до керуючого філією.



— Уже не перший рік ми проводимо такі суботники, які до того ж співпадають із річницею "ПриватБанку", — говорить керуючий Рівненською філією "ПриватБанку" Василь Власенко. — У попередні роки ми прибирали річку Устя, працювали на пагорбі Слави, а сьогодні прибираємо територію поблизу озера Басів Кут. Вдячні міській владі, яка виділила нам цю територію для прибирання, а також допомогла організувати транспорт для вивезення сміття. Якщо зазвичай працівники більше працюють за комп’ютером та з клієнтами, то тут отримують можливість попрацювати фізично на свіжому повітрі. Приємно, що долучаються всі — працівники відділень, керівники й навіть клієнти банку.



— Тут паркова зона, де гуляє багато людей, — говорить Василь Власенко. — Й кожному буде приємно сюди приходити.

За кілька годин роботи працівники "ПриватБанку" розчистили чималу ділянку паркової зони, навантаживши в автомобіль чималу кількість мішків зі сміттям.



На подібні суботники вийшли сотні працівників "ПриватБанку" по всій Україні та навіть за кордоном — у Грузії, Росії, Латвії та Португалії.

Ліцензія НБУ №22 від 04.12.2001р.
Ліцензія НБУ №22 від 04.12.2001р.





На правах реклами