Ми у Facebook
13.06.2013, 15:05

У Рівному вирішили, хто зноситиме незаконні кіоски

У той час, як міський голова активно протестує проти кіоска на Лебединці, секретарю міськради муляє очі зовсім інша споруда.
У місті нарешті створили комісію, яка повина розпочати роботу з позбавлення міста незаконно встановлених кіосків. Її очолив заступник міського голови Адрій Філін.

Ось який кіоск заважає меру Рівного

За словами секретаря Рівненської міської ради Андрія Грещука, кожна така робота певним чином скандальна. Тому, на його думку, треба бути максимально готовим, дотриматися всіх юридичних процедур, аби потім не було жодних проблем, пов’язаних з тим, що хтось звинувачує владу у неправомірних діях.

Рівне: Чим Хомку заважають кіоски?

- Якщо ми будемо зносити, то це може розцінюватись як неправомірні дії. А нам треба діяти тільки правомірно, - наголосив Андрій Грещук.

Кіоски у Рівному знесуть за правилами

І додав:

- Міський голова говорить про кіоск у Парку Молоді. А є, наприклад, іще один - навпроти приміщення профспілок. Люди поставили собі будку і торгують спокійно, а те, що ці люди порушують закони - нікого не обходить, і ніхто не може притягнути їх до відповідальності. На жаль, реалії сьогодення саме такі. Тому потрібно дотриматися всіх юридичних процедур. Коли почне працювати комісія, можна буде говорити ґрунтовніше.





На правах реклами