Ми у Facebook
27.06.2013, 13:19

На Рівненщині за інформацію про втікача з колонії обіцяють 50 тисяч гривень [+Відео]

На Рівненщині шукають в’язня, який втік з колонії на Волині. Втікачу 28 років. Чоловік родом із села Залав’я Млинівського району.
Раніше вже судимий. Востаннє вироком Луцького міськрайонного суду був засуджений на чотири роки позбавлення волі за грабіж. Відбував покарання у Маневицькій виправній колонії.

За хорошу поведінку його перевели до дільниці соціальної реабілітації. Вона знаходиться поза межами охоронної зони. Тобто чоловік міг вільно та без нагляду пересуватись поза територією дільниці. Одного дня під час вечірньої перевірки його не виявили на місці.

У селі Залав’я, звідки родом Андрій Мельничук, листівки про його пошук висять мало не на кожному стовпі. Працівники ДАІ зупиняють автомобілі у пошуках втікача.



Батьки Андрія Мельничука не знають, де їх син. Про намір втекти він їм не казав. Не розуміють, чому хлопець таке зробив. Адже через чотири місяці мав вийти на волю.

Мати хлопця каже, що син ніколи не жалівся, що у колонії над ним знущаються. Тому у версію про те, що той втік через тортури, не вірить.

Про втечу засудженого Андрія Анатолійовича Мельничука проінформовано УМВС у Волинській та Рівненській областях. Наразі проводяться розшукові заходи. Його шукають у селах Залав'я та Острожець на Млинівщині. Поки результату немає.

Працівники міліції звертаються до всіх, хто знає про місцеперебування чоловіка – телефонувати за номером 102. Обіцяють винагороду у 50 000 тисяч гривень.

Нагадаємо, також на Рівненщині шукають молоду дівчину, яка зникла ще у травні.





На правах реклами