Ми у Facebook
12.07.2013, 18:20

На пісенному фестивалі "Під небом Рівного" - два гран-прі

Уже ввосьме під небом Рівного зустрічались пісенні таланти України. Цьогоріч це відбулось 28-30 червня. Як завжди, небо було безхмарне, глядачі навдивовижу доброзичливі, особливо другого дня фестивалю у таборі "Електронік", коли розподілялися номінації між конкурсантами.
Цьогорічне ноу-хау пісенного фестивалю "Під небом Рівного": два гран-прі. Володар першого гран-прі - луцька співачка Федорчук Вікторія,
а друге гран-прі - наймолодша конкурсантка, чотирирічна Валерія Липко з Рівного, яка ще отримала відзнаку "Міні-міс фестивалю".

Першу премію серед вокальних ансамблів виборов ансамбль "Дзвіночок", який вразив своєю елегантністю, вишуканим стилем і величезним дитячим натхненням,
а ансамбль "Джаз-малята" з Луцька завоювали серця прихильників The Betles дитячим проспівуванням "Oh darling".

Гарно співалося виконавцям Хмельниччини, Чернігівщини і Сумщини. Деякі виконавці і колективи втретє чи вчетверте брали участь у фестивалі і нарешті отримали свої перемоги - Вікторія Шолохова з Луцька і наш рівненський вокальний ансамбль DaR&B.

Естрадні виконавці співатимуть "Під небом Рівного" [Анонс]

Щасливим акордом під мелодію Мирослава Скорика була зустріч на сцені парка ім.Шевченка львів’янина і лучанки, де перший запропонував свою руку і серце. Глядачі були в захваті від несподіваності, щирості і відвертості зізнань.

Сподіваємось, для них ця сцена стане щасливою, як і для багатьох інших, тих, хто був і буде співати на ній. Оргкомітет фестивалю вдячний міському Управлінню культури і освіти, всім рівненським підприємцям і фірмам, а особливо вдячний неперевершеним рівнянам, які вміють не тільки слухати і чути, але й відчувати.

Інформацію надав голова оргкомітету поет і композитор Павло Павелко.





На правах реклами