Ми у Facebook
01.08.2013, 11:28

Банківське відділення без працівників відкрили на Рівненщині

Воно запрацювало у Радивилові.
У місті Радивилів Рівненської області відкрилося відділення ПриватБанку, в якому замість співробітників банку працюють термінали самообслуговування.

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі відділень самообслуговування, що працюють 7 днів тиждень і 24 години на добу. Уже у віддаленому куточку області, місті Радивилів, працює банківське "відділення майбутнього", в якому клієнтів ПриватБанку обслуговують не звичні банківські працівники, а банкомати і термінали самообслуговування.

У новому відділенні клієнт не побачить жодного банківського працівника, але при цьому зможе швидко вирішити всі свої банківські питання.

- Це дуже зручно для наших клієнтів, - говорить керівник Радивилівського відділення Олена Пасічник. - Не кожен з них по причині зайнятості може відвідати наші відділення протягом дня. А у такому сучасному відділенні можна і вдень і вночі швидко отримати гроші з депозиту або отримати переказ, в тому числі з-за кордону, зарахувавши його на карту і зняти при необхідності готівку в банкоматі.

Як зазначили в банку, користуватися послугами таких відділень зможуть тільки клієнти ПриватБанку - пропуском у відділення самообслуговування стане пластикова карта. Вони працюють без вихідних та перерв, а отримати всі банківські послуги тут можна за допомогою терміналу самообслуговування і банкомату. Як відзначають у банку, управління такими банківськими пристроями зрозуміла і доступна будь-якому клієнту. А для тих, хто буде вперше користуватися системою самообслуговування, у відділеннях є зручні покрокові інструкції з оплати послуг за допомогою терміналів або отримання переказу на карту.

Про це повідомив керівник прес-офісу ПриватБанку в Рівному Андрій Хмельник.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ