Ми у Facebook
02.08.2013, 16:35

Анонс 4-го туру Чемпіонату України з футболу: матч року! «Шахтар» Донецьк - «Динамо» Київ

Четвертий тур Чемпіонату України з футболу розпочинається сьогоднішнім матчем «Іллічівець» Маріуполь – «Карпати» Львів.
Але найбільшу увагу вболівальників приверне матч грандів нашого чемпіонату, який відбудеться в Донецьку у неділю, 4 серпня. «Шахтар», який наразі займає перше місце у турнірній таблиці, зустрінеться із вічним суперником, київським «Динамо», яке наразі посідає четверту сходинку турнірної таблиці ЧУ-2013/2014.

Початок гри – 19:00 за Київським часом. Пряма трансляція – телеканали «Україна» та «Футбол».

Інші матчі 4-го туру:

У суботу, 3 серпня, зустрінуться: «Говерла» Ужгород – «Металург» Запоріжжя, «Арсенал» Київ – «Ворскла» Полтава, «Зоря» Луганськ – «Металіст» Харків, «Волинь» Луцьк – «Дніпро» Дніпропетровськ, кримське дербі - «Севастополь» - «Таврія» Сімферополь.

А в неділю, 4 серпня, окрім вищезгаданих «Шахтаря» та «Динамо», зустрінуться учасники цьогорічної Ліги Європи: «Чорноморець» Одеса – «Металург» Донецьк.

ДОВІДКА (сайт shakhtar.com):

Перша зустріч на полі «Шахтаря» відбулася 2 травня 1993 року й завершилася внічию 1:1. Відзначилися Сергій Попов і Павло Шкапенко. П'ять матчів поспіль у Донецьку незмінно вигравали господарі. Останній раз динамівці брали очки на полі «гірників» у липні 2007 року, коли зустріч принесла нічийний підсумок 1:1. У попередній грі на «Донбас Арені» перемогли «гірники» з рахунком 3:1. Голи забивали Олександр Кучер (два), Луїс Адріано та Андрій Ярмоленко.

Найбільш популярний рахунок у всіх зустрічах – 1:0 (4 перемоги донеччан і 3 киян) та 2:1 (3 і 4 відповідно).

У перших таймах «гірники» забили 16 м'ячів, динамівці – 31, по других порівну – 30. Ще один гол припав на 100-ту хвилину: в «золотому матчі» його автором став Джуліус Агахова.

На зустрічах «Шахтаря» і «Динамо» побувало практично 982 000 любителів футболу, або в середньому близько 23 000 на матчі. Ігри, що проходили в Донецьку, відвідали майже 600 000 вболівальників при середній відвідуваності біля 28 000.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ