Ми у Facebook
05.08.2013, 16:12

Навіщо у Рівному вирізують скандальний сквер? [+Фото]

У п'ятницю, 2 серпня, в скандальному сквері біля буд. №31-а на вул. 16 Липня вирізали і вивезли чергове дерево, цього разу - акації. Раніше зрізали ще два дерева.
Дерево акації різали і вивозили кілька днів, бо воно складалося з двох стовбурів.

Майдан Злагоди в центрі Рівного? [+Фото]

Можливо, це була планова вирізка, але на наступному, третьому пленарному засіданні скандальної сесії Рівнеради депутати мають голосувати за те, щоб цей затишний старовинний сквер забрати у рівнян і передати в приватну власність.








Більше фото - у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

У справі “Міленіум-Плаза” з’явились нові факти

Не виключено, що це приведе і до реалізації плану, повідомленого рівнянам ще в 2004р. тодішнім депутатом.

У центрі Рівного - майбутній район мільйонерів? [+Фото]

Михайло КИРИЛОВ, виконавчий директор ТзОВ-фірма “АРЦТ плюс”, депутат міської ради:

— "Наша компанія буде однією з перших, хто почне реалізовувати проект “Міленіум Плаза”. Справа в тому, що ми маємо приміщення та землю на вулиці 16 Липня. Тож нам уже розробили передпроектні пропозиції щодо спорудження офісно-медичного комплексу. Нині працюємо над тим, аби використати в майбутньому приміщенні максимально ефективні енергозберігаючі складові: сонячні батареї або теплові насоси тощо. Що ж до депутатського корпусу, то нині найголовніше наше завдання — не розпорошити цю землю в центрі міста під приватні офіси, а зберегти її та створити цілісний комплекс. Як це й передбачено генпланом. Ми працюємо з групою депутатів щодо пошуку інвесторів майбутнього будівництва, бажаючі вже є. Тож потрібно попрацювати над технічною стороною проекту, насамперед, визначитися з комунікаціями, які потрібні будуть для майбутньої високоповерхової забудови.

Пропілеї із сонячними батереями - в центрі Рівного [+Фото]

Отже, замість скверу рівняни отримають черговий високоповерховий приватний офісний центр?

КРУ виявило порушення при розробці проекту забудови центру Рівного "Міленіум-Плаза"






Більше фото - у МЕДІАГАЛЕРЕЇ

P.S. Рубрика "Репортер OGO.ua" не містить матеріалів журналістів "ОГО".
Завдання цієї рубрики - дати можливість кожному небайдужому рівнянину виступити в ролі репортера, поділившись власними спостереженнями за подіями, що відбуваються навколо.


Нагадуємо, як завантажити матеріал для рубрики Репортер OGO.ua:
- Перший варіант: Відправити електронний лист з дописом, фото-, відео-матеріалами на reporterogo@gmail.com чи info@ogo.ua.

- Другий варіант: Або ж завантажити матеріали у соціальних мережах через наші аккаунти: Вконтакте - http://vk.com/ogo_ua#/ogo_ua та Facebook - http://www.facebook.com/OGO.ua






На правах реклами