Ми у Facebook
08.08.2013, 13:18

Рівнянка отримала нагороду від Ґете-Інституту

Плакат Світлани Мартинюк

Плакат рівнянки Світлани Мартинюк отримав «срібну» нагороду в конкурсі «Відкрий Німеччину у… своїй бібліотеці» від Ґете-Інституту (Goethe-Institut) в Україні.
Стартував проект ще на початку весни цього року, проте результати підсумкового етапу стали відомими нещодавно.

Роботи переможців регіональних відборів потрапили на фінал до Києва, де і визначили кращих авторів тематичних плакатів. До складу журі, що голосувало в фіналі, увійшли Оксана Боярова (PR-менеджер Української бібліотечної асоціації), Олена Мовчан (головний редактор видавництва «Грані-Т»), Юлія Петренко (митець «Photokult»), Олеся Секереш (викладач у Німецькій школі, дизайнер у «Shapka-design») та представники Ґете-Інституту.

Одним з організаторів проекту виступила і Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека. В нагороду за друге місце Світлана Мартинюк отримала електронну книгу, а от абсолютний переможець конкурсу Оксана Гавриленко з Сум – двотижневу мовну стипендію Ґете-Інституту в Німеччині.

Як повідомляють ініціатори заходу, основними критеріями при визначенні кращих робіт стали оригінальність та якість оформлення, а також можливість використання плаката для реклами німецькомовних фондів в бібліотеках України.

Відділ обслуговування документами іноземними мовами Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки не перший рік співпрацює з Ґете-Інститутом, тому щороку спільно організовується чимало культурно-просвітницьких та освітніх акцій.





На правах реклами