Ми у Facebook
15.08.2013, 15:30

У Росії відмовляються коментувати "торгову війну" з Україною

Федеральна митна служба Росії поки відмовляється коментувати ситуацію з блокуванням постачання українських товарів на кордоні. Про це у четвер, 15 серпня, заявили у прес-службі ФМС.
«Офіційна позиція Федеральної митної служби: ми з цього питання поки коментарі не даємо», – повідомили в прес-службі.

Варто відзначити, що на офіційному сайті Митної служби РФ також немає ніяких відомостей про конфлікт на кордоні, пов'язаному з поставками українських товарів.

У прес-службі пообіцяли, що коментар ФТС з'явиться незабаром.

Як повідомляв ru.OGO.ua, 14 серпня з'явилася інформація про заборону ввезення українських товарів на територію Росії. Федерація роботодавців України, президентом якої є Дмитро Фірташ, заявила, що Митна служба Росії 14 серпня заблокувала постачання в країну товарів з України, включивши до переліку «ризикових» всіх без винятку українських експортерів.

Водночас російська сторона пов'язує проблеми на митниці з тим, «що Україна не є членом Митного союзу».

На під'їзді до російсько-українського кордону з боку Росії скупчилося 950 залізничних вагонів. Про це повідомив представник Російської залізниці у четвер, 15 серпня.

Росія заборонила імпорт продукції Roshen

Державна адміністрація залізничного транспорту України «Укрзалізниця» сподівається, що ситуація зі скупченням 950 українських вантажних вагонів на під'їзді до російсько-українському кордоні з боку Росії незабаром буде врегульована, заявили в прес-службі «Укрзалізниці».

За матеріалами НБН.





На правах реклами