Ми у Facebook
26.08.2013, 10:53

У Рівному коваль з Голландії Хуб Сенсен піднімав зубами... металеві наковальні

Незвичне шоу можна було спостерігати 24 серпня на II-му ковальському фестивалі "Металеве серце України", що проходив у Рівному.
Всі знають, що наковальня – це суцільний шмат металу спеціальної форми і досить важкенький. Так от, цей вже немолодий коваль зовсім не могутньої статури взявся піднімати ці наковальні. Спочатку він досить легко підняв невелику наковальню. Зубами, за мотузку! Глядачі захоплено аплодували.

На ковальському фестивалі у Рівному обирали найкращого металевого янгола

А потім четверо(!) його помічників винесли в центр кругу з глядачів велику стандартну наковальну, докладаючи до цього значні зусилля. Глядачі досить скептично і з явною невірою почали спостерігати за підготовкою Хуба Сенсена до підняття цього шматка металу, який ,напевно, важить не менше сотні кг. Хуб виявився справжнім артистом. Він відсунув глядачів подалі, робив теартальні паузи, ходив навколо величезної наковальні і неначе гіпнотизував її, як тореадор бика. Потім після тривалої психологічної підготовки, як у спражнього спортсмена перед важливою спробою, він взявся за мотузку і …, о диво, підняв зубами за мотузку цю наковальню! У деяких глядачів жіночої статі на обличчі було написано неприховане здивування. Більшість чоловіків запідозрили якийсь обман.

Чим прикрасили волосся рівненської Даринки сотня ковалів?



Так і виявилось! В кінці шоу голандський коваль на двох мізинцях спочатку підняв малу наковальну, а потім легко підняв велику – і без зусиль відкинув її від себе на декілька метрів. Наковальні виявились порожніми всередині і насправді важили зовсім небагато! Потім навіт дітлахи їх легко піднімали.



"Металеві витребеньки": ні дня без подарунка!

Але шоу вдалося на славу! А ще здивувало те, що заради такого шоу були спеціально виготовлені і привезені дуже правдоподібні муляжі наковалень.




Що не кажи, а окремі ковалі виявились не тільки вправними майстрами, але і справжніми артистами!







На правах реклами