Ми у Facebook
04.09.2013, 13:04

Двічі пролунав перший дзвінок у Тучині [+Фото]

1 вересня цього року пролунав перший дзвінок і в двох навчальних закладах Тучина – загальноосвітній школі I-III ст. та спеціальній загальноосвітній школі-інтернат. Для дітей, які вперше перетнули шкільний поріг, він ознаменував собою початок нового етапу їхнього життя, для інших – сповістив про початок ще одного навчального року.
На урочистих "лінійках" з вітальними промовами виступили представники органів місцевої влади та самоврядування, педагогічних колективів шкіл, спонсорів, батьківського колективу, і, звісно ж, керівники вище зазначених навчальних закладів – Ольга Пашковець і Тамара Мичак. Крім того, свої слова подяки висловили старшокласники та батьки.

Обидва заходи були сповнені урочистості та святковості, а на їх проведення завітали не лише батьки та родичі учнів, а й пересічні мешканці села. Патріотизму святу додавали учнівські вишиванки, які нині все частіше замінюють собою шкільну форму.

На завершення урочистостей продзвенів перший дзвінок у виконанні першокласниць, після чого всі учні направилися у класи на проведення вступного уроку. Зокрема, у ЗОШ I-III ст. для входу до школи влаштували символічну арку кольорів веселки, через яку старшокласники провели новоспечених школярів.

Хочеться вірити, що по завершенню навчання випускники вийдуть з цих шкіл не лише розумними людьми, а й справжніми патріотами нашої держави.













На правах реклами