Ми у Facebook
13.09.2013, 12:56

На Рівненщині програмісту вкололи ін'єкцію, а за протиотруту вимагали 80 тисяч гривень

Фото не є прямою ілюстрацією до статті

Зловмисники силоміць ввели чоловікові ін’єкцію з невідомою речовиною та сказали, що дадуть протиотруту, коли він принесе гроші. Крім того, погрожували застосувати зброю.
Про це повідомили в СЗГ УМВСУ у Рівненській області.

Як стало відомо порталу OGO.ua, 28-річний рівненський програміст розробив інтернет-сайт трьом росіянам. Проте чоловіки з ним не розрахувалися за надані послуги. Тоді програміст заблокував сайт.

Зрештою, 10 вересня росіяни приїхали до Рівного, назначили потерпілому зустріч і сказали, що гроші віддадуть. Після чого програміста силоміць запхали до авто і утримували в автомобілі. Зловмисники вимагали у нього 10 тисяч доларів за невиконання вимог із розблокування цього сайту.

Програміст, не розгубившись, звернувся до міліції.

Правоохоронці затримали двох 27-річних та 25-річного іноземців при передачі їм 80 тисяч гривень поблизу Обарова Рівненського району.

— За частиною 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження, — каже заступник начальника УБОЗ УМВС України в Рівненській області Віталій Бортнюк. — Зловмисники затримані згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Тепер чоловікам загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.





На правах реклами