Ми у Facebook
30.09.2013, 14:16

У Рівному на Північному ремонт пройшов – наслідки залишились [+Фото]

У середині серпня в місті Рівне перед включенням гарячого водопостачання проводилась часткова заміна старих труб. Таку заміну виконали і на невеликій ділянці між будинками 2 та 14 по вул. Р.Шухевича біля спортивного майданчика.
Реконструкція застарілих комунікацій – це, звичайно, чудово. Але ж як часто без належної поваги до навколишніх жителів і території міста та вкрай неакуратно виконуються подібні роботи! Залишається сміття, зруйновані доріжки, паплюжаться навколишні дерева та кущі і т.п.!

Саме так сталось і в даному випадку. При заміні всього декількох труб викорчували і викинули великий кущ бузку, який не один рік милував око жителям навколишніх будинків, зламали немало гілок на деревах, варварськи обдерли кору. А головне – зруйнували близько 6-8 метрів пішоходної доріжки, яка в дощову погоду стає абсолютно непрохідною і численні рівняни роблять чималий гак, щоб обійти це рукотворне болото.

Крім того, дивує той факт, що вже 1,5 місяця не вивозять величезну купу зрізаних та поломаних дерев та гілок. А посеред цієї купи чомусь лежить нова велика труба, яка, напевно, коштує зовсім не копійки… Така безгосподарність та безвідповідальність не може не дивувати…

Було б дуже непогано, якби міська влада змусила відповідні організації ліквідувати наслідки цього горе-ремонту: вивезти сміття, прибрати трубу, підрізати обломані гілки та полікувати поневічені дерева, відновити пішохідну доріжку.

Дивіться фото наслідків цієї горе-реконструкції.














На правах реклами