Ми у Facebook
16.10.2013, 08:18

У Рівному мешканці Нового Двору житимуть без світла

Майже місяць, до 11 листопада, без світла житиме частина масиву Новий Двір, що у Рівному. Там енергетики, щоб запобігти аваріям, вирішили замінити старі, менш потужні мережі, на нові.
Відтак тимчасово блага цивілізації будуть позбавлені жителі вулиць Дачна, Зелена, Журавлина, Надвірна, Світлична, Досвітня та Прилужна. Людей перспектива залишитися з вимкненими холодильниками, батареями та іншими електроприладами обурює. Натомість енергетики заспокоюють: усе, кажуть, заради споживачів, і обіяцють на ніч світло вмикати.

Люди кажуть, раніше проблем із напругою не було, а от що робити тепер, коли на вулиці майже зима, а будинки не опалюються, не знають. Адже електроенергія буде відсутня з 8-ї ранку до 7-ї вечора.

Частина мешканців Рівного деякий час залишиться без світла

Свої дії у "Рівнеобленерго" пояснюють проханням самих мешканців замінити електромережу. Хоча люди запевняють, проблем з електроенергією не було. При цьому у мешканців вулиці є свої здогадки щодо причин реконструкції. Кажуть, поряд будується солідна людина, якій потрібна окрема лінія.

Таку версію енергетики спростовують. Кажуть, заміна ліній електропередач - справа нагальна.

Чому неподалік Рівного відключають світло?

Речник ПАТ "Рівнеобленерго" Андрій Пермяков запевняє, що цим людям ще пощастило, адже світло вимикають лише вдень.

Головний інженер Рівненського міського РЕМ Василь Ярема пояснює причину виконання робіт восени. Каже, багато об'єктів, тому з різних технічних причин перенесли виконання на осінь.

За матеріалами: РТБ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ