Ми у Facebook
26.10.2013, 21:42

Театральний сезон у Рівному відкрили інтригами та шістьма вагітними на сцені [+Фото]

Музичну комедію на дві дії "Моя дружина..., або Як повернути чоловіка" відспівали молоді актори театру.
Справжнім мюзиклом про брехню, інтриги та життєві цінності відкрили новий театральний сезон актори Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру.

На прем’єрну виставу у Рівному Станіславу Лозовському придумали роль

Музична комедія "Моя дружина..., або Як повернути чоловіка" розповіла історію на перший погляд доволі звичну: хтось щось недоговорив, хтось щось надумав, хтось підтримав брехню, а хтось "ще ніколи так не брехав, як з моменту, коли пообіцяв ніколи не брехати". Та врешті: все таємне, звісно, стає явним. Перемагає кохання, доброта та сімейні цінності.

Так, з легкого недоговорювання опинилися під загрозою сімейні стосунки молодого інженера Вільяма Гаррісона (Микита Кондратюк) та його молодої дружини Кетті (Оксана Рекуненко).



Повернути чоловіка, який через нібито зраду дружини йде з дому, Кетті допомагають друзі - подружжя Джиммі (В'ячеслав Давидюк) та Меджі (Ніна Ніколаєва (Годунок)) Джексони.



Спроба видати дитину із притулку за власну - єдина можливість повернути Вільяма додому. Втім, події складаються так, що у домі одне за одним з'являється відразу четверо немовлят.

БІЛЬШЕ ФОТО З ВИСТАВИ

Плутанина з дітьми врешті вирішується. А власні нащадки наприкінці вистави радують не лише дві родини, які на початку й зовсім не хотіли дітей, а й усіх чотирьох служниць будинку Гаррісонів та начальниці притулку.

Відкриття театрального сезону у Рівному: молоді обличчя на сцені [+Фото]

Легкий сюжет, відмінно виписані репліки, вдалий підбір акторів, які виглядають надзвичайно гармонійно у своїх образах, цікава хореографія - усе це робить виставу цікавою та приємною. Не бракує тут і музичних номерів. Тут окремо слід відзначити вокальні дані актрис: що-що, а співати Ніна Ніколаєва та Оксана Рекуненко уміють. Чоловіки ж відрізнялися більше характерністю ролей.



Не менше пікантності додали у комедію й актори Галина Цьомик (начальниця дитячого притулку міс Петінгтон), Сергій Бондарук (метрдотель Генрі), Катерина Лапіна (темношкіра служниця в домі Гаррісонів Бетсі) та Станіслав Лозовський (садівник, котрий з'являється лише двічі, але встигає заспівати пісню Френка Сінатри та стати батьком).

БІЛЬШЕ ФОТО З ВИСТАВИ

Чимось нова вистава нагадує вже відому "Любов по-американськи". Вона така ж повітряно-закохано-оманливо-правдива. Проте переглянути її варто. Адже виходячи із зали, з собою можна винести тепло, позитив та чимало цікавих цитат.





На правах реклами