Ми у Facebook
27.10.2013, 12:00

Цієї неділі автомобілісти відзначають професійне свято!

Вітаємо рівненських водіїв з Днем автомобіліста! Даруємо презентацію позашляховика BMW X6!
28 жовтня - День автомобіліста (День працівників автомобільного транспорту).

Це свято, зазвичай, святкують не тільки професійні шофери, а й звичайні автолюбителі, чиє життя нерозривно пов'язане з автомобілями.

Вітаємо усіх автолюбителів зі святом і бажаємо лише щасливої дороги!


Тим часом, на сайті avtomaniya.com з’явилися перші фото популярного позашляховика 2015 BMW X6.

Німецькі інженери тестують на трасі в Нюрбунгрингі друге покоління популярного позашляховика BMW X6. Офіційна ж презентація позашляховика відбудеться в наступному році.

"Кожен рівненський водій - екстремал," - до Дня автомобіліста



Основою для кросовера послужить модифікована платформа від нового X5 - габаритна довжина автомобіля складе близько 4910 мм, що зробить його трохи просторіше. Судячи з фото прототипу, по дизайну X6 другого покоління від нинішньої версії моделі буде відрізнятися більш різкими лініями.

Дизайнери моделі, обравши еволюційний шлях розвитку стилістики автомобіля, оснастили BMW X6 модернізованими головними ліхтарями зі світлодіодними секціями, новим переднім бампером, зміненим заднім бампером і підкорегованою задньою LED-оптикою.



Лінійка моторів для X6, за словами співробітників BMW, буде включати в себе двигун об'ємом 3,0 літра, який має турбонаддув (як бензиновий, так і дизельний варіант), а також, бензиновий мотор V8 (на 4,4 літра) з двома турбінами. Всі модифікації будуть управлятися 8-швидкісною автоматичною коробкою перемикання передач. Також стало відомо, що новинку обладнають системою «FlexRay», що дозволяє автоматично оновлювати автомобіля - від налаштувань підвіски до інформаційно-розважальної системи. Що стосується самої підвіски, то базові версії кросовера отримають сталеві пружини, а топові - пневматичну саморегулюючу підвіску.





На правах реклами