Ми у Facebook
06.11.2013, 16:04

Курорт Буковель став "золотим" для спортсмена з Рівного

Рівненський гирьовик, уродженець Сарненського району, Іван Макаренко вдало представив Рівненську область на змаганнях Кубка України з гирьового спорту, що відбулися на базі туристичного комплексу "Буковель".
Кубок Рівненської області з гирьового спорту, що зовсім нещодавно завершився у Рівному, пройшов без одного з найуспішніших гирьовиків області - Івана Макаренка.

У Рівному визначили кращих гирьовиків області (+ СПИСОК ПЕРЕМОЖЦІВ)

Уродженець Сарнещини, діючий віце-чемпіон України й майстер спорту Іван Макаренко в цей час був у Буковелі. Проте не на відпочинку, а на відповідальних змаганнях - розіграші Кубка України з гирьового спорту.

У протистоянні з кращими гирьовиками 11 областей України Іван виборов золоту медаль у двоборстві, у ваговій категорії до 73 кілограм.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно Іван Макаренко відстоював честь України на Чемпіонаті Світу в Греції, де здобув срібну медаль.

Рівненські гирьовики - найкращі в світі

За словами президента Рівненської обласної Асоціації гирьового спорту Рівненської області Оксани Маліновської, 2013 рік загалом склався дуже успішно для рівненських спортсменів, які з усіх змагань, у яких брали участь, поверталися з нагородами.





На правах реклами