Ми у Facebook
07.11.2013, 08:26

Історію України, яку написали Брати Капранови й намалював Юрій Журавель, представлять у Рівному [Анонс]

Відомі українські письменники та видавці Брати Капранови знову приїдуть до Рівного. Вони презентуватимуть рівнянам своє нове видання - "Мальована історія Незалежності України".
Після невеличкої перерви Рівне знову зустріне Братів Капранових. Відомі автори, що зовсім нещодавно закликали "любити українок" та виконували реггі під кобзу приїдуть до Рівного на запрошення МГО "Література.РВ" й представлять новеньку книгу - "Мальовану історію Незалежності України".

За словами упорядників, книжка на 80 сторінок є "логічним і зрозумілим викладом історичних подій, які зв’язують єдиною ниткою розвиток державності, починаючи від трипільських та кіммерійських племен аж до 1991-го року", що дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення.



Крім того, у книзі Брати Капранови заповнили "білі плями" історії походження, боротьби за визнання та незалежність кримських татар, караїмів, гагаузів та інших народів, чиє життя нерозривно пов’язане з Україною. Книга об'єднує в одне ціле історію всіх українських земель — від Закарпаття та Галичини до Слобожанщини та Криму.

Оповідь складено так, що її дуже легко запам’ятати й зрозуміти. Цьому сприяє хронологічна схема виникнення української держави від найдавніших племен до незалежності, яку розмістили на перших сторінках. Завдяки цьому книга неабияк стане у пригоді школярам та студентам.



Автори рекомендують дорослим читати цю книгу для дітей, а дітям - для дорослих.

"Родзинкою" книги стали комікси, а також мальовані портрети відомих історичних особистостей, автором яких став рівненський музикант, фронтмен гурту "OT VINTA" Юрій Журавель.

Рівненський музикант і художник Юрій Журавель долучився до творення "Мальованої історії Незалежності України"

Цікаво, що перший же наклад книги, а це 5000 екземплярів, буквально розлетівся з книжкових полиць - його розкупили менш як за два місяці.

За словами організаторів, МГО "Література.РВ", презентація "Мальованої Історії Незалежності України" відбудеться 12 листопада у конференц-залі готелю "Мир" і розпочнеться о 19.00.



Квитки, ціна яких коливатиметься від 20 (перші 60 квитків) до 30 гривень, можна замовити за телефонами (098)454-93-09 (Анна) та (063)371-37-52 (Марк).





На правах реклами