Ми у Facebook
19.11.2013, 12:05

Рівняни вшанують жертв Голодоморів, зробивши одну велику свічу

У День пам'яті жертв голодоморів, який цьогоріч припадає на 23 листопада, у Рівному пройде акція «Пам'ять не згасне».
Цього року українці вшановуватимуть 80-ту річницю Голодомору 1932-33 років. Ці жахливі дні не забуті. Ми пам'ятаємо, ми сумуємо... Щороку в цей день кожен Українець запалює свою свічу пам'яті, свій вогонь непокори. Цей день також символізує нескореність Української нації, її непереможність, єдність!

Рівненська організація Пласту Національної скаутської організації України закликає рівнян з'єднати наші іскорки суму в єдиний величний вогонь!

Дві третини українців вважають, що Голодомор був геноцидом



З цією метою активісти організації проведуть 23 листопада акцію «Пам'ять не згасне». Пластуни запрошують всіх небайдужих рівнян принести свічки та парафін. Всі свічки будуть переплавлені в одну величезну свічку, яку рівняни запалять, вшановуючи жертв Голодоморів.

Більшість рівнян визнають Голодомор геноцидом - дослідження

Усіх, хто бажає долучитися до акції «Пам'ять не згасне», просять принести свічки та парафін до Народного дому (м. Рівне, вул. С. Петлюри, 1), повідомили організатори заходу Станиця Рівне Національної скаутської організації України «Пласт».

До 80-ї річниці Голодомору 1933-го року: МАДОННА ГОЛОДОМОРУ-33

Також можна принести матеріали до жовтих наметів, які знаходяться в центрі Рівного, на залізничному вокзалі, автовокзалі та біля органного залу до 20 листопада!

Крім того, рівняни можуть долучитись до вшанування жертв Голодоморів, запаливши у своєму вікні свічу скорботи.






На правах реклами