Ми у Facebook
03.12.2013, 08:00

Щоденний гороскоп: знайти новий підхід

Добре вчити і навчатися, планувати подорожі. Важливі справи спочатку треба добре проаналізувати й обміркувати. У діловому та особистому спілкуванні можливі труднощі.
Астрологічний прогноз: 3 грудня 2013, вівторок.

29/1/2 місячна доба. Місяць у знаку Cтрільця (Молодик/перша чверть, росте).

Гороскоп на тиждень 2 - 8 грудня

Початок Нового Місяця – надзвичайно важливий час для тих, хто хоче щось кардинально змінити у своєму житті.

Хороші й погані вчинки, скоєні сьогодні, можуть мати серйозні наслідки, і кожен крок повинен бути добре обдуманий. Тому спочатку треба визначитися з цілями. Якщо ми сумніваємось, не розуміємо, де ми є, що ми є і куди рухатись далі, маємо добре все проаналізувати й обміркувати.

Ідеальний день для перспективного планування, підготовки майбутніх поїздок, кар`єрних змін, оренди нерухомості, переїздів, розширення можливостей у суспільному житті.

Діловий гороскоп на грудень 2013 року: робота, кар'єра, бізнес

Дуже непростий вівторок з точки зору ділових, партнерських відносин та особистих стосунків. Навіть дуже закохані й дуже близькі духовно люди стають надто черствими й жорсткими, не чують одне одного і не можуть знайти спільну мову. А причини конфліктів часом ну зовсім безгузді…

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Сприятливий день для навчання, інтелектуальної праці, розширення світогляду, вивчення іноземних мов і спілкування з людьми та звичаями із далеких країв.

Цікаво проведуть цей день творчі особистості та допитливі діти.

Магія молодого Місяця: прикмети, сни та замовляння





На правах реклами