Ми у Facebook
06.12.2013, 23:42

"Х-фактор 4": хто увійде до п'ятірки фіналістів? [+Відео]

Їх залишилось шестеро - учасників четвертого сезону телевізійного проекту "Х-фактор". Уже зовсім скоро, в ніч із 7 на 8 грудня, ми дізнаємось, хто з учасників вокального шоу, за результатами сьомого прямого ефіру, залишить проект, а хто продовжить боротьбу!
Уже відомо, що темою сьомого прямого ефіру телешоу "Х-фактор", що виходить в ефір на каналі СТБ, стануть хіти із кінофільмів. А зірковим гостем - срібний призер третього сезону "Х-фактору" Євген Літвінкович.



Анонс виступу Євгена Літвінковича


Нагадаємо, минулого разу шоу "Х-фактор" залишив Данило Рувінський, а в номінації побував Сергій Гладир. Нині, окрім Сергія, боротьбу продовжать гурт "Тріода", Михайло Мостовий, Олександр Порядинський (до слова, єдиний учасник у віковій категорії молодше 18 років), Дарія Ковтун та дует "Two Voices".

"Х-фактор": як співають переможці шоу в різних країнах [+Відео]

Хто з них залишить проект цього разу? Дізнаємось уже зовсім скоро, а поки що давайте переглянемо минулотижневі виступи шістьох учасників, які змагатимуться на фантастичній сцені "Х-фактора 4" вже у суботу, 7 грудня!

Олександр Порядинський


"Х-фактор 4": шоу залишила підопічна Серьоги [+Відео]

Гурт "Тріода"


Дует "Two voices"


"Х-фактор 4": шоу залишив підопічний Ірини Дубцової [+Відео]

Дарія Ковтун


Михайло Мостовий


Сергій Гладир


Нагадаємо, шоу "Х-фактор" стартувало трохи більше трьох років тому - 4 вересня 2010 року. Сам формат шоу народився не в Україні - "Х-фактор" розпочався у Великобританії 2004 року, і свою версію проекту зробило вже більше 40 країн. Нагадаємо, що переможцем першого сезону шоу став Олексій Кузнєцов. Другого сезону - Віктор Романченко. Перемогу в «Х-фактор-3» здобула Аїда Ніколайчук.

Отож, шість прямих ефірів шоу "Х-фактор 4" відбулось - слідкуймо за його перебігом далі, вболіваймо за учасників - уже за добу ми знатимемо, хто увійшов до п'ятірки фіналістів! Слідкуйте за свіжими новинами на OGO.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ