Ми у Facebook
10.12.2013, 16:14

Рівненська область: військові готуються протистояти Ксав'єру

У зв’язку з переміщенням циклону Ксав'єр на території Рівненщини очікується погіршення погодних умов.
Про це повідомив спеціальний кореспондент у Рівненській області Олександр ГАЙН.



Для протидії природньому лиху на базі 107-го Центру дорожнього забезпечення інженерного управління Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, що у Дубенському гарнізоні, створено оперативну групу та загін з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Рівнянам загрожує лавина



- У випадку виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру, за
заявками керівників органів державної влади, місцевих державних адміністрацій ми виділимо особовий склад і техніку та зробимо усе можливе, аби ліквідувати наслідки негоди, - каже начальник центру Олег Безруков. – Ми вже встановили робочу взаємодію з територіальними органами державної влади й місцевими державними адміністраціями щодо виконання можливих завдань з ліквідації надзвичайних ситуацій на території усієї області.



За словами начальника центру полковника Олега Безрукова, визначені сили і засоби перебувають у постійній готовності та за командою готові негайно реагувати на ситуації, що можуть виникнути.

Що подарувати своєму автомобілю напередодні зими [+ПОРАДИ]

До складу загону, входять групи зв’язку, наметового містечка та інженерного забезпечення, а також понад 10 одиниць спеціальної та дорожньо-будівельної техніки. Серед них ПЗМ–2, автокран, бульдозери, грейдери ДЗ 122.



– За потреби ми готові розгорнути у Дубенському та інших районах області мобільні пункти обігріву та харчування, – зазначив заступник командира 107-го Центру дорожнього забезпечення з виховної роботи підполковник Юрій Нечитайло. – Місцева громада та жителі Рівненщини знають, що військовослужбовці Центру завжди приходять на допомогу.





На правах реклами