Ми у Facebook
17.12.2013, 11:08

У Володимирці буде найсучасніша в області райлікарня

До 1 червня завершиться реконструкція Володимирецької районної лікарні. Зараз тривають опоряджувальні роботи на першому й другому поверхах, там штукатурять стіни, вкладають підлогу та встановлюють двері. Невдовзі будівельники почнуть перепланування третього та четвертого поверхів лікарні.
У цьому медзакладі встановлять автонономну систему опалення, сучасну вентиляційну систему, відповідне обладнання уже закупили і монтують. Цьогоріч на капітальну реконструкцію поліклініки під лікувальний корпус спрямували майже 16 мільйонів гривень із бюджетів усіх рівнів.

Рівненщина: результати позачергових виборів

За таким же принципом працюватимуть і в наступному 2014-му. В реконструйованому корпусі розташують реанімаційне відділення, якого нині в лікарні немає. В хірургічному, окрім сучасних операційних блоків, будуть двомісні палати з санвузлами замість нинішніх для 6-8 пацієнтів. Облаштують також приймальне відділення та розмістять консультативно-діагностичну поліклініку. За словами голови РОДА Василя Берташа, це буде найсучасніша в області районна лікарня.





На правах реклами