Ми у Facebook
18.12.2013, 23:22

Під вікнами Ахметова влаштували Євромайдан [+Фото]

Під вікнами апартаментів найбагатшого українця Ріната Ахметова у Лондоні активісти влаштували імпровізований Євромайдан.
Близько 60 небайдужих громадян тримали у руках плакати з написами "Україна хоче Європу", "Лондон слідкує за тобою", "Ми потребуємо дій, а не слів", "Ахметов, ти можеш зупинити кровопролиття" тощо, повідомляє "Українська правда".

Як повідомив кореспонденту VIDIA голова Українського інституту в Лондоні Енді Гундер, до пікетувальників вийшов лише начальник охорони, щоб поцікавитись, до кого приїхали всі ці гості.

"Ахметов і далі контролює з півсотні депутатів Партії регіонів, які жодним чином не засудили кровопролиття на Майдані, - висловив днями свою думку у блогах "Української правди" журналіст "УП" Сергій Лещенко. - Ахметову, щоб поставити крапку в протистоянні, не потрібен Янукович – він може розв'язати кризу самостійно, проголосувавши руками своїх водіїв, адвокатів та менеджерів, що мають депутатські мандати, за перезавантаження влади".

"Аватар" відпочиває - це Україна: вражаюче відео з Євромайдану [+Відео]

Як відомо, акції на підтримку київського Євромайдану відбуваються нині в різних країнах світу. Під час "Дня гідності" на Євромайдані 16 грудня президент асоціації українців Іспанії Михайло Петруняк та екс-керівник Світового конгресу українців Аскольд Лозинський наголосили, що сьогодні з Євромайданом - українці усього світу. "Разом з вами відбуваємо віче за євроінтеграцію України і за відставку Президента Януковича", - заявив, зокрема, Аскольд Лозинський. А Михайло Петруняк додає: "Одночасно з вами європейські майдани зараз проходять у близько 30 міст Європи".

І, зазначимо, не лише Європи. Для прикладу, випускник Національного університету "Острозька академія" Петро Манелюк, який нині живе в місті Портланд (штат Орегон, США) вже другу неділю поспіль згуртовує українців свого міста, аби підтримати український Євромайдан. Акції на підтримку Євромайдану відбулись у Портланді 9 та 16 грудня.

Рівнянин - на Євромайдані у США [Фото+Відео]

Фото Andriy Gerus





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини