Ми у Facebook
29.12.2013, 13:43

Макс Кідрук у новій книзі розповість, як доводив новозеландцям, що Україна - не бордель

У середині січня 2014 року побачить світ нова книга уродженця Рівненщини Макса Кідрука "На Зеландію!" Вона розповідає про подорож нашого земляка, що стала своєрідною відповіддю на конкурс новозеландського радіо, переможець якого отримав специфічний приз - поїздку до України з метою секс-туризму...
"Тревелог "На Зеландію!" нарешті готовий до виходу! Сьогодні о 15.00 остаточно затвердили обкладинку, - повідомив Макс Кідрук 24 грудня на своїй офіційній сторінці "В Контакте". - Книга вийде у видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля" в середині січня 2014-го. Фото на першій сторінці обкладинки: Sanchos Rodrigez. Дизайн обкладинки: Art Du".

Тревелоґ (у російськомовних текстах — травелог) — походить від англійського слова Travelogue (подорож), тобто це звіт про подорож, але не просто хронологія поїздки, а реакція на побачене, яка часто супроводжується ілюстраціями і географічними картами. Макс Кідрук належить до числа тих сучасних українських письменників, які саме використовують цей жанр у своїй творчості.

Акція "На Зеландію!" відбулась у 2011 році. Як нагадує "Телекритика", після того, як на новозеландському радіо переможець одного з конкурсів отримав приз - поїздку до України з метою секс-туризму, ведучий ранкового шоу «Підйом» на «Новому каналі» Сергій Притула задумав акцію у відповідь, котра отримала назву «На Зеландію!». Передати новозеландцям «привіт» від України поїхав письменник та мандрівник Максим Кідрук.



Макс Кідрук у Рівному: "Багато людей хочуть БУТИ письменниками, але мало людей хочуть ними СТАТИ"

Офіційна частина візиту письменника до далекої країни включала в себе подачу листа-скарги до контролюючого органу - Broadcasting Standards Authority, спробу потрапити на ефір до радіо «The Rock FM» з метою влаштувати дискусію, а також проголошення тосту за дружбу між Україною та Новою Зеландією в одному з оклендських барів. Неофіційна - поширення плакатів, покликаних, на думку ініціаторів акції, довести жителям Нової Зеландії, що Україна - не місце для секс-туризму.

Письменник Макс Кідрук: "У душі я рівнянин" [+ІНТЕРВ'Ю]

Довідка

Максим Іванович Кідрук (1 квітня 1984, Володимирець) — український письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Написав 12 книг (8 художніх, 4 — на технічну тематику), співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». Загалом побував у 31 країні, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія, Узбекистан та інші.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ