Ми у Facebook
11.01.2014, 18:07

П'яний пенсіонер, не бажаючи платити в туалеті, дістав ніж

До транспортних правоохоронців лінійного відділу на станції Івано-Франківськ за допомогою звернулась працівниця залізничного вокзалу. По мобільному телефону 48-річна жінка повідомила, що до приміщення туалету зайшов невідомий чоловік та погрожує їй фізичною розправою.
Чоловік, справивши свої природні потреби, виходячи з туалету, на прохання оплатити послуги або пред’явити документи, які надають право на безкоштовне користування туалетом, витяг з кишені куртки ніж та почав погрожувати їй.

Наряд патрульної служби на місце події біля приміщення платного туалету залізничного вокзалу станції Івано-Франківськ виявив 72-річного жителя Івано-Франківської області, який перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Рівнянин помер, отруївшись сірчаною кислотою

Даного чоловіка правоохоронці доставили в чергову частину лінійного відділу. З кишені куртки працівники транспортної міліції вилучили кухонний ніж. Даного громадянина було направлено в Івано-Франківський обласний наркологічний диспансер, для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння. Ніж направлено на дослідження в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Івано-Франківській області.

У Рівному знайшли наркотик у... банані [Фото+Відео]

Правоохоронці проводять перевірку матеріалів за статтею 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ