Ми у Facebook
14.01.2014, 11:27

Футзал. Екстра-ліга: поразка й ефектна перемога рівненського "Кардинала" [+Відео]

Новий рік для рівненського міні-футбольного клубу "Кардинал" розпочався двома поєдинками проти одного й того ж суперника - харківського "Локомотива". Перший матч рівняни мінімально програли 1:2, за те у другому тріумфували - 4:0!
Обидві гри "Кардинал" провів у рідних стінах, щоправда, ці рідні стіни допомогли "Кардиналу" не одразу.

У першій грі, яка згідно з календарем змагань мала відбутися ще у листопаді, але була перенесена, відзначитися першими пощастило харків'янам - наприкінці першого тайму забив Олександр Сорокін.

Сьогодні зіграють "Кардинал-Рівне" та "Локомотив" (Харків)

Та "Кардинал" у наступній же атаці м'яч відіграв. Автором першого м'яча у 2014 році став Михайло Волянюк.

Проте розвинути успіх у другій половині "кардиналівці" не змогли. Натомість "Локомотиву" вдруге вдалося вразити ворота рівнян - кіпер "Кардиналу" Віталій Дєнюжкін парирував удар Миколи Білоцерківця, проте м'яч зрикошетив спочатку у когось з рівнян, а потім від ноги Дмитра Сорокіна, брата автора першого голу, влетів таки у ворота - 1:2.

Відеоогляд гри:



Через прикру поразку у першій грі "Кардинал" мав непереборне бажання відігратися, реабілітуватися перед власними вболівальниками й подарувати їм першу у новому році перемогу. Впевненості рівнянам додало й повернення на майданчик граючого тренера "Кардинала" Сергія Піддубного, який у першій грі не зіграв.

Міні-футбол. Екстра-ліга: усі грають - "Кардинал-Рівне" відпочиває

І реванш "Кардиналу" таки вдався!

На 18-й хвилині гри м'яч у щтрафному майданчику влучив у руку гравцю харків'ян - арбітр призначив пенальті, який впевнено реалізував Сергій Тригубець - 1:0.

У другій половині другого тайму "Кардиналу" вдалося розвинути успіх й не лише подвоїти рахунок, а й довести його до розгромного. Спочатку на 34-й хвилині точним ударом віддначився Сергій Піддубний, за чотири хвилини капітулювати кіпера "Локо" змусив Віталій Лісніченко, а переможну крапку поставив Михайло Волянюк - 4:0!

Відеоогляд гри:



Ця перемога дозволила "Кардиналу" піднятися у турнірній таблиці на 5 місце.

Наступний матч "Кардинал" проведе на виїзді. 15 січня у Івано-Франківську "Кардинал" зіграє з "Ураганом".





На правах реклами