Ми у Facebook
20.01.2014, 18:07

Найбільш цікаві новинки Детройтського мотор-шоу 2014 [+Фото]

Зовсім скоро розпочнеться перше в цьому році велике міжнародне мотор-шоу в Детройті. Преса відвідає виставку 13 і 14 січня, а вже з 15-го числа кожен бажаючий зможе поспостерігати за подіями. Вашій увазі найцікавіші новинки американської виставки.
BMW M3/M4

Мотор: бензиновий 3.0 TwinTurbo , 425 «конячок».
У продажі: з літа цього року.

Напевно, найголовніша новинка від BMW. Під капотом у M3 розмістилася рядна «6-а»: 3.0 TwinTurbo на 425 «конячок». Мотор дозволяє «в середньому» (залежить все від КП) розігнатися автомобілю з 0 до 100 км/год за 4 секунди! За 4,1 с. розганяється M3/M4 з шестиступінчастою МКП до 100 км/ч. Боліди з роботизованою коробкою передач з іншим зчепленням (аналогом DSG) розганяються до "сотні" за 4,3 с. Вартість BMW M3/M4 ще не оголошена, але американські ЗМІ інформують, що заряджена M3 в США отримає цінник в $65 000, а M4 - в $ 70 000.



Як підготувати автомобіль до продажу? Частина 1 [+ПОРАДИ]



Honda Fit ( Jazz)


Мотор: нові силові агрегати сімейства Earth Dreams.
У продажі: з весни цього року.

Дана модель - найбільш затребувана на світовому ринку серед всіх авто Honda. Ще трошки, і відбудеться друга за рахунком зміна поколінь Fit (у Європі і в Росії його іменують як Jazz). «Третій» за рахунком авто сконструйований на абсолютно новій платформі. Представники компанії заявляють, що нове покоління Fit стало набагато зручніше: салон машини тепер буде просторішим, а ще збільшився обсяг багажника. Під капотом у Jazz є новенькі двигуни від Earth Dreams. Нажаль, їх характеристики поки невідомі. Одне відомо - Jazz стане економічнішим, а також зменшиться обсяг викиду в атмосферу шкідливих речовин. Цінові характеристики ще відсутні.



Як підготувати автомобіль до продажу? Частина 2 [+ПОРАДИ]


Mercedes-Benz C-class

Мотори: 1.6 Turbo на 156 «конячок», бензиновий 2.0 Turbo на 184 «конячок» і дизельний 2.2 л на 170 «конячок».
У продажі: березень-квітень цього року.

Нагадаємо, що новітній C-class німецькі конструктори подовжили майже до 4,7 м. Тепер він нагадує зменшену копію флагманського седана S-class. З чуток відомо, що в основі машини ляже модульна платформа MRA. Якщо порівнювати новинку з моделлю поточного покоління, то використання алюмінію в конструкції допомогло зменшити масу нового авто відразу на 100 кілограм. Це в свою чергу позитивно вплинуло на економічність і ходові якості боліда. Ціни на нове покоління Mercedes-Benz C-class ми з вами дізнаємося після офіційного дебюту новинки в Детройті.






На правах реклами