Ми у Facebook
29.01.2014, 23:49

Нардеп від Рівненщини Юрій Вознюк розповів про те, як приймали законопроект про амністію

Верховна рада Верховна Рада ухвалила законопроект про амністію мітингувальників, автором якого є народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко. "За" проголосували 232 депутати. Як відбувалося прийняття цього закону розповів нардеп від Рівненщини Юрій Вознюк.

- Порадившись із Вами, проголосував проти компромісного закону. Тепер по процедурі: 1. Рибак порушив регламент, не поставивши на голосування наші закони, а за те, щоб їх поставити на голосування, саме сьогодні, проголосувало 355 депутатів. 2. Не були проголосовані драконівські закони - і це плюс, про це вчора навіть мови не було. 3. Не забувайте, що їх тотальна більшість, а вести переговори в цих умовах надзвичайно складно і хто б що не казав ми отримали маленьку перемогу у вигляді втрачання контролю Януковича над своєю фракцією. Його люди залякані і в кулуарах його дії засуджують, але поки бояться. 4. Саме головне: прошу людей підтримувати опозицію, - написав на своїй сторінці facebook нардеп Юрій Вознюк.


Хто з рівненських нардепів проголосував за закон про амністію Мірошниченка


Повірте, усі наші дії спрямовані на поваленні режиму, але з найменшими людськими втратами. В цих умовах, які склались, нам дуже важко приймати оптимальні рішення, перед кожним з них ми довго сперечаємось і все ретельно зважуєм. Підтримайте нас - ми як ніколи цього потребуємо. Від цього залежить життя людей та майбутнє нашої країни.





На правах реклами