Ми у Facebook
31.01.2014, 09:15

Що сьогодні віщують сни рівнянкам?

У сні наша підсвідомість виходить на перший план, повертаючи людині непомічену їм інформацію за допомогою яскравих образних дій, що розгортаються перед очима сплячого. Ще наші предки вважали, що сни з четверга на п’ятницю збуваються. Так це чи ні – перевіряємо разом із Жіночим Клубом щоп’ятниці!
Море – сни про море є символом нездійснених надій і прагнень. Навіть якщо задовольняються матеріальні потреби, то залишаються духовні. Якщо Ви чуєте уві сні розмірений шум прибою, що навіває смуток, то це може передбачати безглузде й обтяжливе життя, в якому не знайдеться місця дружбі і любові. Якщо молодій жінці наснилося, що вона зі своїм коханим пливе по морю в штиль, то цей сон обіцяє виконання бажань і довге радісне життя.

Вагітгність – якщо молода дівчина бачить у сні, ніби вона вагітна, то це може пророкувати неприємності. Якщо такий сон наснився вагітній жінці, то це знак того, що пологи будуть легкими. Однак, якщо ж вагітність наснилася жінці, котра не очікує в найближчому майбутньому поповнення сімейства, то такий сон може означати невдале заміжжя. А ще вагітність у сні – до грошей!

Дитина – якщо у Вашому сні дитина плаче, то це віщує проблеми, в тому числі і зі здоров’ям. Якщо ж Вам наснився міцний і гарний малюк, то такий сон символізує взаємну любов і міцну дружбу. Сон, в якому дитина робить перші самостійні кроки, означає, що в реальному житті Ви цілком можете розраховувати на власні сили і не покладатися на чужу думку. Доглядати дитину - до обману з боку близької людини. Брати на руки хвору дитину - несприятливий знак.

Кіно – якщо Вам наснилося, що Ви дивитеся фільм у кінотеатрі, то Вас чекає радість спілкування з друзями. Якщо у сні Ви купуєте квитки на сеанс у кінотеатрі, то наяву Ви прагнете задоволень, які Вам поки недоступні. Сон, в якому Ви прийшли на сеанс зі своїм коханим, означає, що Вам не вистачає спілкування.

Волосся – якщо у сні молода жінка розчісує своє гарно доглянуте волосся, то наяву вона не надає належного значення своєму особистому життію. Сивина – до розлуки. Черне кучеряве волосся - символ флірту і спокуси. Руде волосся - символ непостійності. Світле або пишне волосся, або гарна зачіска означають, що доля буде до Вас схилятися. Різнокольорове волосся означає, що в реальному житті жінка зіткнеться з проблемою вибору. Довге або коротке волосся – чекає дорога чи, навпаки, зірвуться плани. Квіти у волоссі – невеликі неприємності.

Фото з сайту: www.skbeta.ru
Дані сайту: horo.meta.ua





На правах реклами