Ми у Facebook
07.02.2014, 11:56

Куди ведуть сни?

Намагаючись дізнатися значення снів, люди, перш за все, прагнули зазирнути у своє майбутнє, зрозуміти, що готує їм доля. Що ж очікувати від сьогоднішніх снів?
Робота - якщо у сні Ви напружено працюєте, то наяву Вам слід докласти масу зусиль, щоб домогтися успіху. Якщо Ви бачите, як працюють інші, Вас очікує цікаве спілкування. Вам наснилося, що Ви шукаєте роботу, то будьте уважні і не пропустіть нагоду розбагатіти!



Уві сні ви взуваєте чужі чоботи, то в реальному житті Вам доведеться звалити на свої плечі тягар чужих турбот. Якщо міряєте нові чобітки – гарні новини! А для незаміжніх – нове тривале знайомство!

Якщо у сні Ви бачите свого однокласника, то в реальному житті у Вас виникне проблема, вирішити яку Ви зможете тільки за підтримки друзів. Сон, в якому Ви прийшли на зустріч випускників, означає, що Вас не влаштовує спілкування з оточуючими і Ви скучили за душевним товариством.

Фарбувати губи - бути налаштованою на флірт або на Вас чекає любовна пригода. Знаходити чиїсь губи привабливими означає, що Ви мало приділяєте уваги коханій людині.

Побачене у сні яблуко - сприятливий знак! Червоні, стиглі яблука в зеленому листі - до удачі і благополуччя. Зіпсовані фрукти - символ марних спроб, невдачі.

Фото з сайту vdohnovenie.kiev.ua
Дані сайту horo.meta.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ