Ми у Facebook
10.02.2014, 10:21

Handmade-листівка для чоловіків

Перші кілька місяців року наповнені святами. Нещодавно зустрічали Новий рік, тільки вчора закохані обмінялися валентинками, а вже активно наближається чоловіче свято — 23 лютого.

Перша ідея до свята — листівка для чоловіків, що уособлює достаток, статус, акуратність, пунктуальність, прагнення. Листівку можна повністю зробити із дизайнерського паперу або додати елементи з тканини та ґудзики.

Для виготовлення листівки використовують чорний папір для піджака 260 х 155 мм, білий — для сорочки 120 х 173 мм, два прямокутники паперу з малюнком для підкладки 70 х 155 мм, кольоровий папір для краватки, ножиці, лінійку, олівець, клей. Розміри на схемі наведено в міліметрах.


Переносимо шаблон піджака на чорний папір і вирізаємо по контуру. Потрібно скласти папір по пунктирних лініях, щоб вийшла форма піджака. З паперу з орнаментом вирізаємо полички і приклеюємо на внутрішній стороні піджака. Робимо надрізи, які імітують петельки. Малюємо або приклеюємо ґудзики.


Шаблон для білої сорочки з коміром вирізаємо і приклеюємо по центру всередині піджака. Приклеюємо підготовлену краватку і складаємо комір. На внутрішній стороні підкладки розміщуємо привітання.

Ідея від Vancrisk Arteira.

За матеріалами hmhome.ru





На правах реклами