Ми у Facebook
22.02.2014, 09:24

Оригінальні етноторбинки від рівнянки Наталії Свентах

Яскраві, неординарні та ексклюзивні етноторбинки виготовляє рівнянка Наталія СВЕНТАХ. Зроблені з натуральних матеріалів, такі вироби особливо до вподоби молодим та творчим людям. З їх допомогою можна підкреслити свою індивідуальність та виділитися серед натовпу.

Ексклюзивні етноторбинки Наталія Свентах почала виготовляти з минулого року. Першою стала сумка з аплікацією-сонечком. З одного боку сумки воно спить, а з іншого — усміхається.

Зі створеною колекцією поїхала на фестивалі "Свірж" та "Трипільське коло". Там оригінальні торбинки людям сподобалися, вони із задоволенням їх розкупили.

― На творчість мене надихнула українська художниця Марія Приймаченко, адже 2009-й був оголошений її роком. А тому деякі її роботи я інтерпретувала у своїх етноторбинках. Після успіху на фестивалях спробували організувати своєрідний перфоманс у Рівному. На день Незалежності влаштувати своєрідний показ мод на площі Короленка. Для цього змайстрували дерево, на якому висіли етноторбинки, придумали легенду про нього. Загалом все вийшло цікаво та оригінально, ― розповідає пані Наталія.

Орнаменти та малюнки для своїх етноторбинок майстриня придумує сама. Кожна річ — неповторна, з оригінальним сюжетом-аплікацією чи вишивкою. Це може бути сонечко, равлик, дракон чи дерево у своєрідному українському стилі.

Handmade по-рівненськи


― Етноторбинки пошиті з льону, мають таку ж підкладку з шаром синтепону, оздоблені конопляним шнуром. Деякі з них можна носити по-різному: на плечі, як рюкзак, на поясі та навіть перетворити на подушку, ― зауважує Наталія Свентах. ― Створювати етноторбинки — це для мене як сплеск емоцій, самовираження. Адже з їх допомогою я відкриваю свій внутрішній світ.

Дизайнер з Рівного дебютувала на Lviv Fashion Week [+Фото]







Досьє
Професія: дизайнер одягу
Знак Зодіаку: Водолій
Улюблені квіти: тюльпани
Улюблена власна робота: найперша із сонечком-аплікацією
Найбільше досягнення: ще попереду
Заповітна мрія: магазин із handmade-речами





На правах реклами