Ми у Facebook
22.02.2014, 09:25

Рівненщина: під час ліквідації пожежі виявили тіло чоловіка

21 лютого до головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку у селі Ставки Рівненського району. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло господаря помешкання 1929 року народження.
- 21 лютого о 02:35 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку, що розташований у селі Ставки Рівненського району.

Рівненщина: чоловік виліз на електричку й заблокував рух потягів

На час прибуття на місце події рятувальників 2-ї пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувальної частини АРЗ СП міста Рівне, вогонь встиг повністю охопити житловий будинок. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло господаря помешкання, - повідомляє ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Рівненська область: невідомі у масках увірвалися у будинок, зв'язали дітей і пограбували

- Чоловіку було 85 років, він 1929 року народження. За попередніми даними загорання виникло через коротке замикання електромережі. Наразі причина пожежі, сума збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюються фахівцями.





На правах реклами