Ми у Facebook
28.02.2014, 13:53

Розраховуйте на виконання своїх бажань!

Сни можна трактувати по-різному. Але якщо в реальному житті ви налаштуєте себе на здійснення бажань, то і сни будуть відповідними.
Картопля - копати чи садити у сні картоплю означає успіх у справах. Приготування картоплі обіцяє Вам хорошу і цікаву роботу.

Бачити у сні банкет - добре. Друзі будуть намагатися зробити Вам приємне. Перебувати в натовпі веселих, ошатно одягнених гостей, які їдять з гарного посуду і п'ють дорогі вина, - це передвістя величезної удачі в будь-яких починаннях і щастя в колі друзів.

Якщо Вам насниться, що у Ви народили дитину, то в самому найближчому майбутньому Ваше життя змінитися на краще. Якщо молода особа ще до весілля бачить сон про народження немовляти - сон попереджає її про необхідність дбайливого ставлення до своєї репутації та охорони своєї гідності. Сон може передвіщати радісні звістки, отримання подарунка, спадщини тощо.

Як і в реальному житті, потяг у сновидінні є символом подорожі. Якщо бачите, що їдете в ньому, але дуже повільно, оскільки під потягом немає рейок, значить, незабаром Вас чекають серйозні хвилювання через якусь справу, що з часом стане джерелом Вашого добробуту і багатства.





На правах реклами