Ми у Facebook
17.03.2014, 14:49

Рівненщина: обрано керівника обласної "Батьківщини"

16 березня відбулася 15-а звітно-виборна конференція Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина».Участь у роботі конференції взяли 69 делегатів з усіх районних та міських партійних організацій.
Звітуючи перед присутніми, в.о.голови обласної «Батьківщини», народний депутат України Микола Кучерук наголосив, що «наша політична сила за останні роки пережила серйозні випробування. Влада Януковича всебічно намагалася знищити «Батьківщину», незаконно ув’язнила лідера партії Юлію Тимошенко, але ми встояли. Ми гідно здолали цей важкий шлях випробувань. І незважаючи на шалений тиск наших політичних опонентів, лави «Батьківщини» лише зростали. Ми об’єдналися і з «Фронтом змін», і з Народним рухом України, ми стали набагато сильнішими ніж раніше. І зараз перед нашою політичною силою стоїть головне завдання – зробити все, аби в цей важкий час, коли Україна стоїть перед загрозою зовнішньої ворожої окупації, зберегти незалежність держави».

Рівне: Галина Кульчинська працюватиме на перемогу Юлії Тимошенко

Після затвердження звіту делегатами, відбулися вибори нового очільника обласної партійної організації. За результатами волевиявлення, 67 – «за», 2 – «утрималися», головою Рівненської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» було обрано Миколу Кучерука.

Виступ Миколи Кучерука на Народному вічі у Рівному: ВІДЕО

Як повідомляє прес-служба РОО ВО "Батьківщина", після цього делегати конференції обрали та затвердили новий склад контрольно-ревізійної комісії обласної партійної організації та обласного бюро, а також дообрали делегатами на 11-ий з’їзд ВО «Батьківщина» народних депутатів України Юрія Вознюка та Валентина Королюка.

Народний рух Рівненщини очолив Олександр Лащук

Нагадаємо, Микола Кучерук став в.о.голови Рівненської обласної організації ВО "Батьківщина" наприкінці липня 2013 року. Народний депутат України минулого скликання Юрій Прокопчук, який до того очолював обласну організацію "Батьківщини", написав заяву про "довгострокову відпустку". Вона і стала приводом для кадрової ротації. Кандидатуру Миколи Кучерука як в.о. голови Рівненської обласної "Батьківщини" вніс сам Юрій Прокопчук. Тривалість його "довгострокової відпустки" не озвучувалась.

Лідер Рівненської "Батьківщини" Микола Кучерук: ДОСЬЄ [+Фото]

Також зазначимо, що минулих вихідних позбулась літер "в.о." перед назвою своєї партійної посади і заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська - на звітно-виборній конференції 15 березня її обрали головою Рівненської міської організації ВО "Батьківщина".





На правах реклами