Ми у Facebook
29.03.2014, 12:42

У вас все вийде!

Іноді ми бачимо уві сні людей, предмети або явища, які вже були в реальному житті. Можливо, саме під захистом Морфея ми продовжуємо аналізувати реальність?
Дерева з молодим зеленим листям, побачені уві сні, - знак втілення надій. Якщо у сні Ви залізли на дерево, то на Вас чекає блискуча кар'єра. Але сон, в якому Ви зрубали дерево, означає, що Ви ризикуєте витратити свої сили дарма. Квітуче дерево - попереду період безтурботного відпочинку. Дерево з плодами - Ви нарешті зможете відчути результати своєї праці.

Якщо у сні журавлі летять на південь, то це віщує радість зустрічі з друзями. Закоханим такий сон обіцяє вірність. Бачити, як журавлі спускаються на землю, означає, що Ви в силах контролювати події.

Якщо Вам наснилося, що у Вашому будинку з'явилася Ваша мама, то це знак того, що за що б Ви не взялися, у вас все вийде. Розмова з матір'ю - незабаром Ви отримаєте довгоочікувані хороші новини. Для жінки побачити матір у сні - передвісник приємних обов'язків і сімейного щастя.

Знахідка сниться до успіху. Але якщо Ви у сні знайшли скарб - в реальному житті Ви відчуваєте матеріальні труднощі і спантеличені питанням пошуку засобів до існування.

Якщо у сні Ви одягаєте одяг з шовку, то, можливо, наяву Вам вдасться задовольнити свої амбіції. У справах і дружбі Вам гарантований успіх! Для молодої жінки бачити в сні старовинне шовкове вбрання означає, що в реальному житті вона буде пишатися своїми предками. Крім того, її шанувальником буде літній заможний чоловік.

Фото з сайту vdohnovenie.kiev.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ