Ми у Facebook
31.03.2014, 01:00

Школа журналістики відбудеться на Рівненщині вже наступних вихідних [ПОДАТИ ЗАЯВКУ] [+Відео]

Старшокласників з усієї України, які цікавляться журналістикою, чекають 5-6 квітня у Національному університеті "Острозька академія" на Рівненщині. Тут відбудеться дводенний тренінг "Школа універсального журналіста".
"Школа універсального журналіста" на базі Острозької академії допомагає старшокласникам краще підготуватись до вступу на спеціальність "Журналістика" і дізнатись більше про професію журналіста, отримавши не лише знання, а й практичні навички. Школа універсального журналіста проводиться в Острозькій академії з 2011 року.

Враження випускників

На Школі універсального журналіста не лише дають знання з основ журналістики, а й підтримують випускників після закінчення дводенного навчання. Їм допомагають із рецензуванням та публікацією творчих доробків, які згодом стануть у пригоді під час вступу.



Зацікавила участь у Школі універсального журналіста? Тоді телефонуйте (050) 339-39-85 або пишіть на електронну адресу vg2001@ukr.net - і ви отримаєте детальнішу інформацію про умови участі. Запис проводиться до вівторка, 1 квітня, включно - тож поспішайте взяти участь у цікавому та корисному навчанні!





На правах реклами