Ми у Facebook
02.04.2014, 14:03

Сьогодні голова Рівненської ОДА офіційно отримає першого заступника

Його кандидатура вже пройшла погодження у Києві.
Як повідомив OGO.ua голова Рівненської облдержадміністрації Сергій Рибачок, сьогодні, 2 квітня, він підпише розпорядження про призначення Юрія Приварського на посаду першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації.

ВІДЕО: У Рівному - нове політичне ток-шоу "ТелеМайдан" [+Відео]

"Кандидатура Юрія Юрійовича вже пройшла всі необхідні погодження у Києві, отже, сьогодні я планую підписати розпорядження про його призначення", - повідомив Сергій Рибачок.



Голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок визначився з заступниками

Юрій Юрійович Приварський, 1975 року народження. має дві вищих освіти – юридичну та економічну, близько 5 років досвіду роботи на державній службі (зокрема, в Контрольно-ревізійному управлінні), а також багаторічний досвід роботи у приватних структурах. Зокрема, Юрій Приварський - колишній начальник відділу по збору заборгованості (заступник фіндиректора) "Рівнеобленерго". Крім того, відомо, що у 2006 році він балотувався до Верховної Ради за списком партії "Трудова Україна" (у різні часи її очолювали Ігор Шаров, Сергій Тігіпко та Валерій Коновалюк, двоє перших до нинішнього складу парламенту були обрані від Партії регіонів). Тоді партія набрала 0,09% голосів виборів і до парламенту не потрапила, в наступних виборах участі не брала. На недавньому засіданні «Люстраційного комітету в Рівненській області» він повідомляв, що є позапартійним та цілком аполітичним, володіє автомобілем «Renault Symbol», проживає у приватному будинку на вулиці Вербовій у Рівному. Дружина Юрія Приварського – приватний підприємець.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ