Ми у Facebook
03.05.2014, 14:26

Як у Рівному працюватиме ПриватБанк на травневі свята

ПриватБанк буде обслуговувати своїх клієнтів - жителів Рівненщини - протягом усіх святкових днів. Як повідомили в банку, незалежно від свят отримати всі необхідні послуги - перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги - можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адресу яких можна знайти на сайті http://privatbank.ua/map.
Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок і багато інших послуг. А ще, оновлений додаток “Фотокаса”, який дозволяє сплатити будь-який рахунок лише сфотографувавши його через додаток і протягом 15 хвилин рахунок оплачений без будь-яких комісій!

Скільки будемо відпочивати на травневі свята?

У період травневих свят клієнти ПриватБанку зможуть отримати банківські послуги в чергових відділеннях ПриватБанку в Рівному:

1, 2, травня — працюють чергові відділення - м.Рівне, вул. Соборна,192 (ТЦ “ЛІОН) та по вул. Київській, 21 (ТЦ “ПОЛІТОН)

3 травня - працюють відділення, які зазвичай працюють у суботу, адреси яких можна дізнатись на сайті банку.

4 травня — працюють чергові відділення - м.Рівне, вул. Соборна,192 (ТЦ “ЛІОН) та по вул. Київській, 21 (ТЦ “ПОЛІТОН)

Графік роботи чергових відділень ПриватБанку з понеділка по п’ятницю 08:30 - 19:00 без перерви, у вихідні та святкові дні з 9-00 до 16-00 без перерви.

Рівне: Як працюватиме Центр обслуговування платників у вихідні та святкові дні

У цих відділеннях також допоможуть встановити мобільні додатки, нададуть консультації та рекомендації що до ефективного їх використання і разом із Вами проведуть навчальні транзакції.





На правах реклами