Ми у Facebook
05.05.2014, 08:00

Гороскоп на 5 травня: більше позитиву

Активний, вдалий день для багатьох людей. Спілкування цікаве й корисне. Стосунки поліпшаться, головне – бути чесним із собою та людьми.

Астрологічний прогноз: 5 травня 2014, понеділок.

6/7 місячна доба. Місяць у знаку Рака (перша чверть, росте).

Сьогоднішній понеділок – зовсім не важкий, як дехто може очікувати. На початку короткого робочого тижня все ще актуальні настрої та розпочаті справи минулих суботи й неділі. Але емоційний фон набагато сприятливіший.

Гороскоп на тиждень 5 - 11 травня

У багатьох з нас з`явиться бажання спілкуватися, домовлятися, вчитися, заробляти гроші, щось зробити, змінити, покращити своє життя, зробити його більш достойним і комфортним. Зірки дають нам шанс!

У першій половині дня добре вирушати у поїздки, проводити ділові переговори, вирішувати фінансові питання, залагоджувати дрібні непорозуміння у стосунках з оточуючими. Якщо накопичилось багато справ – не панікуйте, складіть план всього, що треба зробити, а потім викресліть неважливе й залишіть першочергове, термінове і найважливіше. Почніть з найлегшого – і не помітите, як з усім впораєтесь.

У другій половині дня багатьох потягне на романтику, комусь захочеться розслабитись, побалувати себе, коханого/кохану.

Увечері може з`явитися бажання вийти в люди, показати себе у всій красі та «крутизні», зробити якийсь широкий жест. Намагайтеся максимально об'єктивно оцінювати будь-які ситуації, будьте трохи скромніші, уникайте марнотратства і зайвих «понтів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога





На правах реклами