Ми у Facebook
30.05.2014, 10:34

Прикордонники відбили атаку терористів і затримали машини зі зброєю [+Фото]

Прикордонники відбили чергову атаку терористів на пункті "Станично-Луганське" та затримали машини зі зброєю та боєприпасами.
Один із військовослужбовців отримав легкі осколочні поранення під час атаки, повідомляє Державна прикордонна служба.

"Протягом 29 травня в районі відділу прикордонної служби "Станично-Луганське" відмічалося накопичення озброєних бойовиків у кількості близько 300 осіб. За кількасот метрів від підрозділу вони облаштували блокпости та вогневі точки", - повідомляє відомство.

Офіційно: терористів, які підбили вертоліт Нацгвардії, знищили

"Вже вночі сьогодні з 00.30 до 02.30 прикордонний підрозділ був атакований терористами. Вони вели стрільбу з гранатометів та стрілецької зброї", - повідомляє Прикордонна служба.

"Прикордонники відкрили вогонь по нападниках. Загалом відбулося 6 хвиль обстрілу. Один з військовослужбовців отримав легкі осколочні поранення", - інформує вона.

"Натомість відмічалося під’їзд 4 машин швидкої допомоги до місць перебування бойовиків. Про напад повідомлені всі взаємодіючі органи", - додає відомство.





Також цієї вночі на кордоні з Росією прикордонники затримали три автомобілі.

"Спочатку зупинили "Мерседес-Віто", який мав зустрічати та супроводжувати автомобілі з Росії. А за деякий час затримали дві "Газелі", що рухалися зі сторони сусідньої держави. Загалом з автомобілів дістали 27 автоматів АК, 2 пістолета, 4 кулемета, 5 гранатометів типу "Муха", 5 снайперських гвинтівок та 84 ящики з боєприпасами і гранатами", - зазначає Прикордонна служба.

Міноборони: Найближчим часом демобілізують до 6000 військовослужбовців

"Серед пасажирів однієї "Газелі" була й жінка, яка при собі мала 10 тисяч доларів США. Загалом прикордонники затримали 13 осіб", - додає відомство.












На правах реклами