Ми у Facebook
10.07.2014, 17:00

Рівненські оголошення пропонують нову рубрику Нерухомість від власників

Дуже часто потенційні покупці нерухомості бажають мати справу безпосередньо із власниками житла. Тому шукають оголошення про нерухомість у Рівному не від агентств. Газета "Рівненські оголошення", враховуючи такі тенденції, відкрила спеціальну рубрику НЕРУХОМІСТЬ ВІД ВЛАСНИКІВ.
Газета “Рівненські оголошення” містить найбільшу кількість оголошень у Рівному. А відтепер ви тут знайдете оголошення про нерухомість від власників.

ВІДЕО: Як пройти у пункт прийому оголошень

Якщо ви бажаєте швидко купити, продати, здати чи орендувати нерухомість у Рівному, і при цьому не бажаєте сплачувати агентствам за їхні послуги, "Рівненські оголошення" пропонують скористатись інформацією з перших рук - у рубриці НЕРУХОМІСТЬ ВІД ВЛАСНИКІВ.



Для розміщення оголошення в газеті вам потрібно лише подзвонити за новим телефоном (0362) 433-777 або подати оголошення в редакції газети за адресою: м.Рівне, вул.Шкільна, 2 (біля обласної бібліотеки).

А також для зручності наших читачів можна безкоштовно ознайомитись із ПДФ-версією останнього номера газети на сайті TORG.OGO.UA.





На правах реклами