Ми у Facebook
01.08.2014, 11:10

Ситуація на сході країни: карта АТО 1 серпня

Пропонуємо переглянути карту антитерористичної операції станом на 1 серпня 2014 року, а також аналіз бойових дій за 29-31 серпня.
Ситуація на Донбасі залишається напруженою. У прес-центрі штабу АТО повідомляють, що українська армія все щільніше оточує населені пункти Горлівка і Луганськ. Бачачи, що війська України успішно просуваються в їх сторону, терористи покидають свої позиції і рятуються втечею.

У той же час, представники Луганської міської ради повідомляють, що місто все так само знаходиться в блокаді. Ні місцеве населення, ні ополченці НЕ забезпечуються продуктами харчування та питною водою. Через бойових дій більшість жителів Луганська позбулися води, газу та електроживлення. Були за останню добу і жертви серед мирного населення - загинуло троє луганчан.

Новини з фронту: рівненські військові, не зважаючи на обстріли, рятують луганчан


У житлових кварталах Донецька тривають перестрілки. В ніч з 30 на 31 липня місцеві жителі чули звуки автоматних пострілів і залпів важкої зброї з району аеропорту.

КАРТА АТО СТАНОМ НА 1 СЕРПНЯ






Для збільшення натисніть на зображення

Також пропонуємо переглянути аналіз бойових дій на сході з 29 по 31 липня






Для збільшення натисніть на зображення





Під Шахтарськом українські силовики потрапили у засідку: 21 загиблий та багато поранених?

До слова, попри обстріли терористів, рівненські військові надають допомогу жителям Луганська. Так, за підсумками 31 липня 273 мешканців Луганська за допомогою військ ОК "Північ" дістаються через «зелений коридор» до населеного пункту Щастя.

За інформацією nashidni.org, фото nashidni.org.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ