Ми у Facebook
13.08.2014, 18:55

Рівненщина: розбій у магазині

У селищі Гоща на Рівненщині молодик скоїв розбійний напад на працівницю магазину.
Невідомий чоловік, погрожуючи жінці предметом, ззовні схожим на ніж, намагався заволодіти грошовими коштами з каси однієї з гощанських крамниць.

Водій фури з Рівненської області розчавив молодих людей, які штовхали "Газель"

На подію негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівником районного відділу міліції. Правоохоронці встановили, що грабіжнику на вигляд 25-27 років, він високого зросту, має волосся темного кольору, був одягнений у спортивні штани темного кольору та сіру футболку.

Рівненська область: Чоловік під час сварки вдарив співмешканку ножем у живіт

Зловмисник зайшов у магазин, коли там окрім 21-річної Ольги, нікого не було. Коли він почав погрожувати та вимагати віддати гроші з каси, жінка не розгубилась та зуміла забігти у підсобне приміщення, двері до якого знаходилися у неї за спиною. Вибігши з будівлі до сусіднього магазину, Ольга відразу почала гукати на допомогу. Повернувшись за декілька хвилин до своєї крамниці, жінка побачила, що грабіжник стрімко вибіг з магазину та зник у невідомому напрямку.

Після ДТП у Рівному в лікарню потрапили три людини

- Відомості щодо скоєного кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій), - підсумував виконуючий обов’язки начальника Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області Анатолій Цідилко. – На разі проводяться невідкладні оперативно-розшукові заходи по встановленню особи правопорушника та його місця перебування. Матеріальний збиток встановлюється.

Про це повідомила Любов ГУДА з Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ